Botoks yaptırırsam yüzüm şişer mi?

Konusu 'Botoks' forumundadır ve Semra gözde tarafından 26 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Semra gözde

    Semra gözde Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ben botoks yaptırmayı düşünüyorum fakat çalıştığım için fazla zamanım yok botoks yaptırsam yüzüm şişermi mesela bugün yaptırsam yarın işe gidebilirmiyim botoks yaptırdığım çok belli olurmu belirgin bir yan etkisi varmıdır.
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Öğlen arası gelip botoks yaptırıp öğleden sonra işe devam edebilirsiniz. Hatta mesaiden kaçıp gelip de yine botoks yaptırabilirsiniz. Bu son derece pratik bir işlem. Şişlik olmaz. Yaptırdığınız belli olmaz. İşlem zaten 3-5 dakika. Çok çok nadiren morarma olur. O durumda da üzerine baskı uygulayarak ve soğuk kompres uygulayarak kısa sürede geçmesi sağlanır.
     
  3. Melisa altun

    Melisa altun Yeni Üye www.pembeoje.com

    Botoks kimlere yapılamaz botoksta yaş sınırı varmıdır botoks yılan zehiri diye konuşanlar var doğrumudur nasıl uygulanır geçici bir yöntemmidir.
     
  4. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Biz genelde 18 yaş üzeri herkese yapıyoruz. Çok çok az kişide botoks uygulaması kontr endikedir. Temelde botulinum clostridium denen bir bakteriden elde edilir. Zaten ilaçların da bir kısmı bu şekilde elde ediliyor. Zaten botoks yaptırmayı düşünen kişiler çok ciddi sağlık sorunu olmayan, daha genç dinamik görünmek isteyen kişiler oluyor. Geçici bir yöntemdir. Ortalama süre 6 ay olmakla beraber bazı insanlarda daha kısa , bazılarında da daha uzun gider.
     
  5. Melisa altun

    Melisa altun Yeni Üye www.pembeoje.com

    Dudaklarıma botoks düşünüyorum geçici olması güzel ben önce botoks uygulanmış dudaklarımı görmek beğenirsem yani bana yakışırsa kalıcı çözüm yolları aramak istiyorum sizce bu düşüncem yanlışmı Doktor bey
     
  6. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Sanırım evet. Botoksu dudaklara uygulamıyoruz. Botoks daha ziyade alındaki çizgilere , kaz ayağı denen kaş kenarlarına ve kaşların arasınadaki çizgiler için uyguluyoruz. Dudaklara çoğunlukla dolgu uygulamayı tercih ediyoruz. Dolgunun da kısa süreli olanlarından bir tanesi uygulanabilir.
     
  7. Melisa altun

    Melisa altun Yeni Üye www.pembeoje.com

    O halde bende kısa sürede geçen dolgu yaptırırım sonrada kaşlarımın arasındaki çizgilerden kurtulurum inşaallah.
     
  8. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Tabii ki ne zaman arzu ederseniz beklerim.
     

Sayfayı Paylaş