Pirinçli Jöle

Konusu 'Yemek Tarifleri' forumundadır ve Sadiş tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Sadiş

    Sadiş Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]
    Malzemeler
    4 Kişilik
    1 su bardağı haşlanmış Calrose Pirinç
    1 su bardağı su
    1 paket meyveli karışık jöle
    Yarım su bardağı frambuaz
    2 adet kivi
    1 adet portakal
    1 adet narın taneleri

    Tarif (10 Dakika)
    Suyla meyveli jöleyi karıştırın, ardından içine pirinçleri ilave edin.
    Meyveleri soyup küçük küçük doğrayın.
    Servis kuplarının dibine pirinçli karışımı, üzerine ise meyveleri yerleştirin. En üstü pirinç ve frambuaz taneleriyle süsleyin.
    Buzdolabında soğuduktan sonra servis yapın.
     
  2. Esma er

    Esma er Yeni Üye www.pembeoje.com

    Hiç duymamıştım enteresan
     

Sayfayı Paylaş