Mezoterapi ile selülit tedavisi yapıla bilirmi.

Konusu 'Mezoterapi' forumundadır ve Behiye tarafından 19 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Behiye

    Behiye Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte bacaklarımın arka kısımlarındaki portakal kabuğu görünümü canımı sıkmaya başladı. Mezoterapi tedavisi ile bu kötü görüntülerden kurtulmak mümkün olabilirmi.
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Evet. Mezoterapi ile selülitten kurtulabilirsiniz. Haftada bir yapılacak seanslar ile maksimum 8-10 seansda selülit son bulur. Hatta daha erken dahi olabilir. Ancak selülitin, çeşidine göre tedavinin başarısı ve sonuca ulaşmak için gerekli süre değişebilir. Lipolizde olduğu gibi her hekim kendi deneyimine göre ilaç kokteyli hazırlar veya firmaların hazırlayıp şişelediği hazır selülit ürünlerini kullanırlar. Onun için net seans sayısı şu kadar olur demek de hatalı olur. Ürüne göre de seans ücretleri değişkenlik gösterir. Bu işlemde de hekime güven esasdır. Kaldı ki hekim olmayan birine yaptırmayı asla düşünmeyin derim.
     
  3. Ayşe temiz

    Ayşe temiz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Mezoterapi ile selülit tedavisi pahalı bir yöntemmidir benim sorunum büyük 8,10 seans bana yeterli gelmemeye bilir tabi bunda yaşımın da etkisi var önceden hiç selülit tedavisi hiç bir şekilde yaptırmadım.
     
  4. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Mezoterapi de standart seans ücreti bizim kliniğimizde bir bölge için 150 tl dir. Kaç seans yapılması gerektiğine gördükten sonra karar vermek çok daha doğru olur. Buradan sadece genel bilgi verebiliyoruz haliyle.
     
  5. Ayşe temiz

    Ayşe temiz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Teşekkür ediyorum
     
  6. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Rica ederim. Yardımcı olabildi isem ne mutlu.
     
  7. Behiye

    Behiye Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yaptığınız açıkla için teşekkürler Mehmet bey mayıs ayı içersin de sizi ziyaret etmek istiyorum verdiğiniz fiyat bana uygun geldi açık konuşmak gerekirse tekrar teşekkürler.
     
  8. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Peki görüşmek üzere
     

Sayfayı Paylaş