Çıtçıt Saç Nedir?

Konusu 'Saç Bakımı' forumundadır ve Victoria tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Özellikle son yıllarda bayanların en çok tercih ettikleri ürünlerin başında çıtçıt saçlar gelmektedir. Farklı modelde bulunan bu ürünler sayesinde hanımlar diledikleri kadar uzun ve istedikleri tarzda saçlara kısa sürede kavuşabilmektelerdir. Özellikle saçlarına istedikleri şekli verebilmek için kuaförde uzun zamanlarını harcamak zorunda kalan bayanlar için bu yöntem tam bir kurtarıcı olarak görülmüştür. Aynı zamanda kuaförlerde harcadıkları paraları düşündüklerinde bu yöntemin çok daha ekonomik olduğunu anlamışlardır.

    Çıtçıt saçlar sayesinde çok kısa bir süre içerisinde saça istenilen şekli vermek mümkündür. Birçok farklı modelde ve renkte ürünlerin bulunması ise farklı saça sahip olan insanların seçim yaparken işlerini daha da kolaylaştırmıştır. Çünkü her model her insanda aynı güzellikte durmayacaktır. Ayrıca her ürün aynı saça uyum sağlayacak diye kesin bir kural da yoktur. Bu nedenle farklı türde modeller piyasada bulunmaktadır.

    Doğal saçlardan elde edilen bu ürünler saçların belirli işlemlerden sonra aldıkları son şekildir. Saç tellerinin bir kumaş gibi dikiş makinasında işlendikten sonra uygun bir kumaşa geçirilmesiyle bu ürünler elde edilir. Bu ürünleri kullanmak için bir profesyonelden yardım almak zorunda da değilsiniz. İsteyen herkes çıtçıt saçları kolaylıkla istediği yerde takıp çıkartabilmektedir. Bu ürünler genellikle 8 parça şeklinde yapılmaktadır. Ancak insanların saçlarına göre 2-8 arasında değişme özelliğine de sahiptir.

    Ülkemizde kaynak saçlar içerisinde alternatif bir ürün olarak gösterilmektedir. Aynı zamanda tamamen doğal olarak yapılan bu ürünler hiçbir şekilde insan sağlığına zararlı değildir. Farklı fiyatlarda çıtçıt saçlar bulmak mümkündür. Kalitesinin fiyatı üzerinde önemli bir rol oynadığı bu ürünün başka özellikleri de sahip olduğu fiyatı artırmaktadır. Saç miktarı ve açın içerisinde bulunan çeşitli maddeler yine ürünlerin fiyatını önemli derecede etkilemektedir.

    Nitekim yine de oldukça uygun fiyata satılmakta olan bu ürünler saçlarına önem gösteren bayanların bir numaralı tercihidir. Ancak çıtçıt saç satın alırken dikkat edilmesi gereken şeyler vardır. Bunlardan en önemlisi ürünleri aldığınız yerlerin işlerinde uzman olmalarıdır. Aksi takdirde doğacak sorunlar karşısında mağdur olmanız söz konusu olacaktır. İstenildiği gibi kullanılamadıktan sonra bu ürünler pek de bir işe yaramayacaktır.
     
  2. Hayal

    Hayal Yeni Üye www.pembeoje.com

    Çıtçıt saç kullanan arkadaşlarım var ben hiç denemedim ama bizim kızlardan birinde renk renk kız bayılıyor çıtçıt saça.
    güzel bir konuya deyinmişsiniz teşekkürler.
     

Sayfayı Paylaş