Soli Gym - Mezitli / Mersin

Konusu 'Kategorisiz' forumundadır ve April tarafından 8 Nisan 2015 başlatılmıştır.

  1. April

    April Yeni Üye www.pembeoje.com

    Arkadaşlar Mersin Mezitli de Bulunan Soli Gym Spor Salonu Nerede ? Adres, Telefon ve Spor hocası hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Soli Gym Fitness, Aerobik ve Zumba gibi bir çok spor dalında hizmet veriyormuş, giden veya memnun kalan varmı. Mezitlide bulunduğum için gitmeyi düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

    Ekleme : Koldaş spor salonunu buldum, burada spor yapmaya başladım, gayet memnunum.
     
  2. quen

    quen Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Spor yapacaksan, zayıflayacaksan farklı bir salonu tercih etmende fayda var çünkü eğer kendin nasıl spor yapacağını bilmiyorsan söylediğin yerde çok fazla yol katedeceğini zannetmiyorum canım.

    Spor eğitmenleri genel olarak; spor salonuna gelen müşterilerinin daha uzun zaman geçirmesini sağlamak, 3 ayda zayıflayacaksa 3 yıl gelsin diye egzersiz programlarını basit yazmasından kaynaklı zamanını boşa harcama. Spor salonunu değil ilk önce spor eğitmeni nasıl diye araştır.

    Piyasada bir sürü, vücut geliştirmiş fakat insanlığını geliştirememiş paragöz sporcular mevcut, bunların eline düşersen bırak zayıflamayı hem parandan hem sağlığından olursun.

    Mezitli'de farklı spor salonlarını incelersen iyi olur, hatta imkanın varsa hepsini tek tek yerinde incele, böyle internetten salon seçimi yapılmaz.
     
  3. Bernadiyorki

    Bernadiyorki Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Mersin de 2 sene yaşadım söylediğin salona gidip etki göreni duymadım, şahsen gitmedim ama giden arkadaşlarım verim alamadıklarını söylediler. Mersin de iyi spor salonu tavsiyesi arayanlar spor salonunu ve salondaki spor eğitmenini iyi araştırıp sonrasında tercih etmeli. Eğitmenler ilgisiz, Zayıflama veya spor yapma amacıyla değil cebindeki paraya odaklı çalıştıkları sürece hiç bir eğitmen Mersin de spor salonu işletemez, müşteri 1-2 ay olumlu sonuç alamadımı haliyle salondan ayrılacak. Bu yüzden spor salonu seçiminde ince eleyip sık dokuman gerekir, karar vermeden iyice düşün derim
     
  4. SoliGYM

    SoliGYM Yeni Üye www.pembeoje.com

Sayfayı Paylaş