En çok beğenilen ve kullanılan erkek parfümleri One Million 212 Sexy Man Calvin Klein Euphoria Rochas Man Edt Paco Rabanne invictus (Bu Koku Gerçekten Çok Kaliteli, Kullandığım için Tavsiye Ederim.) Tom Ford Men Noir
Paco rabanne invictus kokusu gerçekten baş döndüren bir parfüm bir bayan olarak beni etkiliyo açıkcası .
BeNde Olanları da bir ara listelerim. -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
Bunlar benim kullandığım parfümler. ÜST 2 TANESI bayan olarak tercih edilse de unisex olarak kullanıyorum. Tom Ford white patchouli Chanel no5 Tom Ford noir Tom Ford neroli potofino Tom Ford black orchid Armani code Abercrombie&fitch One million intense Hugo boss Dior home intense Burbery brit Bond Amber nyc 9 Bunları o ana göre sıkıyorum. Hepsi hoş güzel koku. -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
Evet.. Sayılır. -------------------------------------- Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK