Erkeklerin Çekici Görünmek İçin Yaptığı Hatalar

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve Eyşan tarafından 6 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

  1. Eyşan

    Eyşan Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bazen erkeklerde ilgi çekmek adına saçmalaya biliyor ve itici olabiliyor aslında her şey karşı cinsinin dikkatini ve ilgisini çekebilmek için de olsa hiç hoş bir görüntü çıkmıyor ortaya abartmamak ve bazen temiz ve doğal olmak bile hiç beklemediğiniz çok daha iyi sonuçlar oluştura biliyor
    İnsanlar beğenilmek ister. Karşı cins tarafından çekici bulunmayı arzular. Ama bazen çekici görünmek adına ciddi yanlışlar yapabiliriz. Yanlışları düzeltebilmek için farkında olmamız gerekir. Şimdi sözümüz erkeklere! Dikkat bazı durumlarda gerçekten itici olabiliyorsunuz. Örnek ister misiniz;
    1-Jöleli saçlar… Tamam aynaya baktığınızda kendinizi yakışıklı buluyor olabilirsiniz. Ama dışarıdan bakıldığında ıslak mı yoksa yağlı mı olduğu anlaşılamayan saçlarınız bir çok kadın için tercih edilebilir bir durum değil. Hele saçlarınıza dokunulduğunda hissedilen o sert ve yapışkan his var ya; gerçekten kabul edilebilir değil.
    2-Sakal ya da bıyık bırakmanın sizi çekici kıldığını mı sanıyorsunuz. Kesinlikle yanılıyorsunuz. Yüzünüzün alt bölgesindeki kıllar, kadınlara göre kesinlikle çamaşır suyuyla temizlenmeli.Hem bir de yaşlı görünmek için bu ısrar neden?

    [​IMG]
    3-Dövme yaptırmanın ve onu sergilemenin size kazandırdığı artı bir değer yok. Sadece o anlamsız damgalama işlemi yapılırken ne kadar acı çektiğinizi düşünerek sizi için üzülebiliriz. Bir şey anlatmak istiyorsanız konuşmayı olmadı yazmayı deneyin. Emin olun çok daha akıllı görünürsünüz.
    4- Takı kullanmak da nereden çıktı? Tamam, kol düğmelerine ,saatlere ya da alyansa kimsenin bir itirazı yok. Lütfen bilezik kolye belki biraz da küpe takma işini kadınlara devredin. Sizin için olabilecek model sayısı göz önüne alındığında zaten takı almak ölü yatırımdır.
    5-Bir de şu vücuda yapışan tişörtleri giymekten vazgeçin. Ne kadar sportif, kaslı olduğunuzu göstermek isteyebilirsiniz. Ama meme uçlarını sergilediğinizin de farkında mısınız? Ne gereği var? Kadınların en hassas olduğu özellik için neden yarışa giriyorsunuz?

    [​IMG]
    6-Sandalet,parmakarası terlik de size göre değil. Kadınlar onları giyebilmek için en geç üç haftada bir pediküre gidiyor. Hiç çaba (maddi manevi) harcamadan aynı haklara sahip olmaya çalışmak hiç hoş değil.
    7- Aşırı öz güven, kadınlar nezdinde güvensizlik olarak tanımlanır. Herşeyi biliyor olduğunuzu gösterme telaşınız emin olun, kadınlar arasında “şaka” konusudur.
    Aslında her iki cins de değer verilmeyi,saygı duyulmayı ister. Kentli erkekler, gereksiz alanlarda çaba harcayacağınıza,açık,dürüst ve dostça bir tutum sergileyebilse “hayat bayram olur.”
     
  2. Yeldem

    Yeldem Yeni Üye www.pembeoje.com

    Etrafta o kadar dövmeli insan var ki artık tiksinti geldi.:eek:o_O
     
  3. Esim

    Esim Yeni Üye www.pembeoje.com

    Erkekler bazen jöle kullanmayı baya abartıyorlar.:confused:
     
  4. Halide

    Halide Yeni Üye www.pembeoje.com

    Kıllı ve iri ayaklarına sandalet ayakkabıları ne diye giyerler hiç anlamam.:eek:
     
  5. melodi

    melodi Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ya küpe ve kolye takanlara ne demeli küpe takasım gelmiyor artık.
     
  6. recaikoz

    recaikoz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Jöle kullanmam ( binde bir bazen)
    Dövmem yok
    Sandalet giymem
    Dar Tişört giymem
    Takı olarak saat takarım
    Ama az biraz kirli sakalım var.

    Oleyyyy..!
    Tercih edilen tipteyim.


    --------------------------------------
    Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
     
  7. Halide

    Halide Yeni Üye www.pembeoje.com

    Abartmamak kaydıyla jöle kullanmakta bir sıkıntı yok:)
     
    recaikoz bunu beğendi.
  8. pelo

    pelo Yeni Üye www.pembeoje.com

    Partnerinde dövme seven bayanlarda var ülkemizde.;)
     

Sayfayı Paylaş