5 ay oldu biri var hayatımda her şey çok güzel gidiyordu ben onu o beni seviyor halada birbirimizi seviyoruz ama bir sorun varki öyle böyle değil bir anda sevdiğim adamın hayatındaki ikinci kadın olduğumu öğrendim meyer evliymiş geçen hafta kendisi söyledi evli olduğunu inanamadım kızdım bağırdım ağladım ama ondan vazgeçemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum siz hiç böyle bir durumla karşı karşıya kaldınızmı kalsanız ne yapardınız ve ben ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz. Hiç ikinci kadın oldunuz mu?
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler bu güne kadar bilmiyordun vebal altında değildin artık devam edersen bu yanlıştan sende sorumlusun.
İşin zor. Bir tarafta yuva yıkmaya kalkmak varken, öbür tarafta da kendine yazık etmek var. Tez zamanda böyle bir şeyden vazgeçmelisin. Ne olursa olsun, bir gün başına gelmemesi için en kısa zamanda yüreğine sözünü geçirip, sevgini köreltmeyi başarmalısın. Allah kimsenin başına vermesin.
Bir bayan kendisine layık görmediği bir durumu başkasına yaşatmamalı hayatta en çok biz bayanlar birbirimizin canını yakıyoruz buna izin vermeyin.
Canın yansada can yakmamalısın ilişki baştan yanlış başlamış senden kaynaklı bir sorun olmasada artık bu günden sonra sende bu yanlıştan sorumlusun.