"Goji Berry" Uyarısı "Goji Berry" Zayıflatmıyor mu?

Konusu 'Gündemdeki Diyet Haberleri' forumundadır ve Nurten tarafından 26 Mart 2016 başlatılmıştır.

  1. Nurten

    Nurten Yeni Üye www.pembeoje.com

    Doğru yada gerçek bende haberin yalancısıyım hanımlar bu şekilde bir haber okudum ve sizlerle paylaşmak istedim konu diyet olunca biz bayanların ilgisini çekmemesi mümkün değil.

    Diyetisyenler, uzakdoğu meyvelerinden olan Goji Berry'inin zayıflama amacıyla kullanılmaması gerektiğini belirttiler.

    [​IMG]


    "Goji Berry" zayıflatır mı?

    Son günlerde zayıflama amacıyla tüketimi artan Uzakdoğu meyvesi Goji Berry üzümünün zayıflatmadığı ortaya çıktı.

    Özel Batman Dünya Hastanesi Diyetisyeni Kübra Akın, "Goji Berry" üzümünün zayıflatıp zayıflatmadığı hakkında görüşlerini dile getirdi.

    Diyetisyen Akın, "Goji berry de diğer birçok meyve gibi tabi ki de içerdiği vitamin ve minerallerden dolayı sağlığa birçok yararı olan bir meyvedir. Fakat zayıflatmaz. Tek başına zayıflatan bir yiyecek ya da bir ürün yoktur. Eğer böyle bir şey olsaydı sizler hala altınçilek ve benzeri ürünleri kullanıyor olurdunuz. Bu tarz yiyecek ya da ürünlerin zayıflayamaya etkisi olmadığı gibi sağlığa da zararları olabiliyor bazen. Çünkü çoğu zaman bu ürünlere talep yoğun olduğundan taklidi ve merdiven altı üretim dediğimiz sağlığa zararlı olanları da piyasaya sürülüyor. Bu meyvelerin ya da gıdaların aslını bilemediğimiz için de çoğu zaman yanılabiliyoruz. Zayıflamak için bir üründen meyveden ya da bir ilaçtan medet ummak yanlış bir yöntemdir. Diyetisyen eşliğinde yapacağınız sağlıklı bir diyet ve sporla kilolarınıza kalıcı çözüm bulmuş olursunuz" dedi.
     
  2. Aynur

    Aynur Yeni Üye www.pembeoje.com

    İllaki zayıflatıyordur ama diyet eşliğinde kullanılırsa ben diyet yapınca kendi kendimede zayıflarım goji ye ne gerek varki:cool:
     
  3. Çağla

    Çağla Yeni Üye www.pembeoje.com

    Diyetle birlikte uygulandığında baya etki ediyor arkadaşlar.
     
  4. Asude

    Asude Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yok canım ben hiç bir etkisini görmedim Goji Berry' tamamen saçmalık.
     

Sayfayı Paylaş