Erkek Göbek Korsesi, Kullanımı ve Kullanıcı Yorumları

Konusu 'Kategorisiz' forumundadır ve Victoria tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Erkekler için göbek korseleri ve erkek göbek korsesi kullanımı hakkında detaylı bilgiler ve kullanıcı yorumları ayrıca erkek göbek korsesi nasıl kullanılır bu konu üzerinde tartışalım

    Bulduğum yazı şu şekilde belki fikir verebilir..

    Yazın habercisi olan bu aylarda zayıf olmak ve güzel görünmek artık daha da önemli. Erkeklerin bayanlardan daha fazla kendilerine baktığı bu son zamanlarda spor ve diyet popüler hale gelmiştir. Ancak her zaman spor yapmaya vaktimiz olmuyor. Bu durumlarda fazlalıklarımızdan kurtulmamız da pek mümkün olamıyor. İşte böyle durumlarda imdadımıza yetişen ve bizleri kurtaran erkek göbek korsesi daha formda ve daha sağlıklı bir görüntü kazanmamızı sağlarken rahat kullanımı sayesinde de insanlar tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir.

    Fiziğinizle Göz Doldurun

    Görüntümüze dikkat etmek elbette önemlidir. Bir yere girdiğimizde eğer iyi göründüğümüzü bilirsek daha kendine güvenli ve daha rahat olabiliriz. Ancak kendimizden memnun olmamamk çoğu zaman bizlere sıkıntı yaratır. İlgi gösterilen erkek göbek korsesi nasıl kullanılır sorularına bakılırsa göbeği eritme ama sakla fikri mantıklı geliyor gibi görünmektedir.

    Katlanılmaz Diyetler

    Zor ve ağır spor egzersizleri yapmak ve katı kurallı diyetleri uygulamak bizlere her zaman kolay gelmemektedir. Fazla kaçırılan ve yağlı yenen yemekler yüzünden sarkan göbeklerin kötü görüntüsü artık bizleri eskisi kadar rahatsız edemeyecek çünkü gizlenmiş olacak.
     
  2. recaikoz

    recaikoz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Evin tozunu halı altına süpürmek gibi birşey bu.
    Koca göbeği saklamak için sıktığımız o GÖBEK içeriye hiç mi baskı yapmıyor. Mide ve Karaciğere safra kesesine ve bağırsaklara yapılacak olan baskı o organların işlevlerini tam olarak yerine getirmesini engelleyebilir.
    Ben öyle düşünüyorum. Kullanan ve mutlu olan varsa onların da fikirlerini almak isterim. Fakat fazla yağları saklamak için bu işleme karşıyım. Biraz rejim, azim ve spor ile o göbeği yok edebiliriz.
    Saklama yok et.


    --------------------------------------
    Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
     
  3. cansu_i

    cansu_i Yeni Üye www.pembeoje.com

    Koca göbeği mi saklanırmış beah :) hiç bir zaman hiç bir yerde duymadım yapmam da... Kocamın göbeği çıkacak... Çıkması gerek.
     
  4. İlçim

    İlçim Yeni Üye www.pembeoje.com

    Aşkımın ayva göbeği var bizdemi alsak ne:D:D
     

Sayfayı Paylaş