Hazırlaması zor değil ama biraz oyalıyıcıdır. Lezzeti ise müthiştir tavsiye ederim. 3 yumurta yarım litre süt un 400 gram mantar biraz tavuk eti ( bir büyük avuç kadar) biraz kaşar rendesi 1 domates 1 soğan tuz kırmızı biber köri tavuk etininizi haşlayıp didin yağlanmış teflon tencereye mantarları ince ince kesip koyun soğanıda piyazlık doğrayıp ilave edin tuz ve kırmızı biberi ilave edip kapağını kapatın kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin içine tavuk eti ve bol köriyi ekleyip iyice karıştırın krep hamurunu hazırlamak için yumurtalarınızı çırpın mikserle çırparak süt ve unu ileve edin ( boza kıvamında olacak) teflon tavanızı yağlayıp kızdırın krep hamurundan bir kepçe koyup tavyı sallayarak heryerine yayın arkalı önlü kreplerinizi pişirin içine hazırladığınız içten koyup sarın yağlanmış fırın tepsisine koyun domatesi rendeleyin bir tencerede suyunu çekene kadar pişirin içine biraz kırmızı biber koyun bunuda kreplerin üstüne sürüp üstlerine biraz kaşar rendesi serpin ve fırınlayın afiyet olsun
Mantar sever biri olarak mantarli krep tarifini deneyecegim LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi