Bu zihniyet ne zaman degisecek Erkekleri ustun gostermek icin kullanılan sacma bir terim Hem.sevecek hem dövecek Boyle bir dünya var mi??( Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem de cok Kadinlar bile.buna çanak tutuyor bir anne bile.bu cümleyi kullanabiliyor Bkz ne.olcak canım erkektir.dover de söver de Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ülkemizde maalesef bu düşünceye sahip insanlar var bunun sebebi en başta aile sonrada eğitimsizlik sorunlu bir ailede büyüyen çocuklar iyi bir eğitim almazsa bırakın ülkesine faydalı bir birey olmayı ailesine faydalı bireyler bile olamaz çocukluğunda hiç bir şey almamışki sevgi saygı güven huzur mutluluk yaşamamışki yaşatabilsin.
Sırf gücü yettiği için kadına kalkan elleri Allah bildiği gibi yapsın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir erkek olarak yaptığınız yorumla her erkek aynıdır düşüncesinin ne kadar yanlış bir düşünce olduğunu doğruluyorsunuz keşke ülkemizde kadına çocuğa ve yaşlılara el kadıranlara çok ağır cezalar verilse caydırıcı olmalı verilen cezalarki suçların tekrarı olmasın
İste canim.erkeklerin dusunce yapisi ne yazikki bu cumleleri kadinlarda kullanabiliyor bi avuntu gibi Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her gün, tv de haberlerde kadın döven. "sözde Erkek " haberlerini tabiki izlemekten bıktık. Devlet in bu erkeklere gereken cezayı vermesini bende istiyorum. Hiç yoktan yere kocasından dayak yiyen ve buna katlanmak zorunda kalan kadınların Allah yardımcısı olsun. Bu konuya gereken ilgi ve alakanın devlet tarafından yeterli düzeyde verildiğini sanmıyorum. Hele ki o masum çocuklara vuran elleri ( anne terliği hariç ) Allah'a havale ediyorum. Ülkemizde karı koca arasına girilmez diye bir laf var ya hani, işte devletimiz sağ olsun ceza yasalarını bile karı koca arasına sokmuyor. Ben böyle bilir böyle söylerim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünyanın her yerinde bu böyle güçlüler zayıfları eziyor her zaman elimizden gelen tek şey üzülmek oluyor.