Malzemeler ; 4 tane yufka 100-150 gram kıyma 1-2 tane soğan 1-2 tane domates 2 yemek kaşığı domates salçası Tuz Karabiber 1 kase yoğurt 1-2 diş sarımsak Maydanoz Yapılışı ; Yufkayı 1.resimdeki gibi tezgaha serin ve 2′ye katlayın. 2.resimdeki gibi bir ucundan tekrar katlayın ve 3.resimdeki gibi tekrar katlayın. 4.resimdeki gibi 3 parça üçgen olacak şekilde kesin. Her bir yufkayı sigara böreği sarar gibi kenarlarını içe doğru katlayıp boş ve sıkı bir şekilde sarın. 5.resimdeki gibi küçük bir kaseye su koyun ve sarmış olduğunuz yufkanın ucunu suya batırın. Bütün yufkaya aynı işlemi uygulayın. 6.resimdeki gibi tavaya sıvı yağ koyup soğanı kavurun ve kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. 7.resimdeki gibi kabuğu soyulmuş ve küp küp doğranmış domatesi, salça ve baharatlarını ilave edip hazırlayın. 8.resimdeki gibi kavrulan kıymaya domates sosunu ilave edip karıştırın. Hafif sulu olacak şekilde sıcak su döküp 1-2 taşım kaynayana kadar pişirin. 9.resimdeki gibi kızgın sıvı yağda hazırlamış olduğunuz yufkaları hafif sarı renk alana kadar kızartıp servis tabağına alın. 10.resimdeki gibi 1 kasede yoğurt, tuz ve sarımsağı ilave edip karıştırın ve hafif ılımış olan yufkaların üzerine dökün. Son resimdeki gibi hazırlamış olduğunuz kıymalı sosu her yerine gelecek şekil de yayın. Son olarak kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın ALINTIDIR..