Pratik ve hızlı zayıflama önerileri.

Konusu 'Diyet Yöntemleri' forumundadır ve Belma tarafından 25 Ekim 2016 başlatılmıştır.

  1. Belma

    Belma Yeni Üye www.pembeoje.com

    Hem çok kolay hemde pratik ve etkili diyet önerileri kilolarıyla sorun yaşayan ne yapsam kilo veremiyorum düşüncesine kapılan bayanları yakından ilgilendirecek pratik ve hızlı kilo verme önerileri.

    [​IMG]

    1.Sağlıklı bir diyet ve hayat için yoğurdu tabağından eksik etme
    • Kalsiyum deposu olan yoğurt aynı zaman da bağırsak floranızı düzenleyerek sindirim sisteminizi rahatlatır. Aynı zamanda düşük kalorilidir. Hızlı kilo verme de en büyük kozunuz olacak.
    2.Mümkün mertebe stresten uzak dur

    • Stres den uzak durmak en önemli zayıflama yöntemi desek abartmış olmayız herhalde. Çünkü stres yaptığımız zaman vücut kaynaklarını tüketir , bizde mutluluğu ve rahatlamayı aşırı tatlı ve kalorili yiyeceklerde ararız.
    3.Yemeklerde baharat kullanımını arttırın

    • Diyet listelerinde tuz kullanımının yasak olmasının önemli bir sebebi var. Fazla tuz vücudun su tutmasına (ödem) neden olur. Bu şişkinlik bizi kıyafetlerimizin içine daha kilolu gösterdiği gibi tartıda 1 kaç kilo fazla çıkmamıza neden olmaktadır. Tuzu azaltabilmek için en etkili yöntem yemeklerde baharat kullanımını arttırmaktır. Özellikle kırmızı biber metabolizma hızına da etki ettiğinden etkili bir zayıflama yöntemi olduğu inkar edilemez.
    4. Zayıflamak istiyorsanız yemek yerken başka bir işle uğraşmayın

    • En Kalıcı zayıflama yöntemidir desek yalan olmaz. Bu kötü alışkanlığınızdan kurtulduğunuz da hem kilo verecekseniz. Sonrasında da ideal kilonuzu korumanız çok daha kolay olacak. Bu küçücük değişiklikle normalde aldığınız kalorinin %20 daha azını alacaksınız.
    5. Yemeklerin yanında kola, gazoz vb. tüketme

    • Bunların yerine çok daha sağlıklı olan ve kilo vermenizde yardımcınız olacak ayranı tercih edin.
    6. Dışarıda acıktığında bisküvi yerine çerez yemeyi tercih et

    • Ara öğün olarak 50 gr kabak çekirdeği tercih ederseniz yaklaşık 15 gr protein almış olursunuz bunu bir bisküviden almanız imkansızdır. Proteinleri sindirmek daha çok kalori harcatır bu yüzden aldığınız kaloriyi karbonhidratlarla bir tutmayın.
    7. Hayatına bitki çaylarını yerleştir

    • Düzenli olarak bu yeşil çay ve zayıflatan bitki çayları tüketmeye çalış bu sayede kilo vermek çok daha kolay olacak.
     
  2. Emel

    Emel Yeni Üye www.pembeoje.com

    uygulanırsa etki gösterebilecek bir liste.
     

Sayfayı Paylaş