Eşimle sevişmek istemiyorum

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Life tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. Life

Life Yeni Üye www.pembeoje.com

Bayanlar 6 aylık evliyim, ama son zamanlarda eşimle sevişmek istemiyorum. Belki her gün istediği için. Ya da ben bir ara vajina mantarı hastalığı geçirdim. O zamanlar ilişkiye girdikten sonra çok acıyorrdu. Acaba çok mu tiksindim hastalık zamanlarında. Ne yapabilirim? ne tavsiye edersinniz.

2. Duygu

Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Evliliğin henüz çok yeni eşinin seni hergün istemesi normal vajina mantarı hastalığı geçirmenle eşinden tiksinmeni alakalı bulamadım eşine aşık olan eşini seven kadın eşiyle birlikte olmaktan mutlu olur. eşinin dokunması okşaması ona zevk verir. öpüşmeyle başlayan her yakınlaşma sevişmekle devam eder sonrasında eşinin kollarının arasında uyumak ve uyanmak ister.. ama dediğim gibi ....AŞIKSA VE SEVİYORSA..

3. Life

Ben eşimi çok ama çok seviyorum. Biri birimizi severek başkalarının konuşmasına bakmadan evlenmiştik. onsuz bir hayat düşünemiyorum bile. Her gün benden ayırmaması için dua ederek uyuyorum.

4. Duygu

Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

O zaman senin eşinle ilişkiye girmek istememem tamamen geçirmiş olduğun rahatsızlık ve psikolojik olduğunu düşünüyorum.Belli bir zaman sonra tekrar eski gülerinize dönersiniz umarım....

5. Life

İnşallah cnm ben de esk günlerimize dönmek istiyorum.

6. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Eşininde sana destek olması yardım etmesi şart tek başına bu sorunu çözemezsin.

7. XezaL

XezaL Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Normalde böyle olmaması lazım eşinden tiksindiğin birşey olabilir

8. Gungor

Gungor Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Bence hemen bir psikiyatriste veya psikologa görünmende fayda var! hemen ikiniz gidin! kısa sürede bunu çözmeye çalışın. sonucu kötü olur!

9. Life

Eşim onunla ilişkiye girmek istemediğimi bilmiyor ki. Ben de açık açık lonuşmaya cesaret edemiyorum. Beni yanlış anlamasından korkuyorum. Psikologa gitmk için maddi açıdan sıkıntım var. Napcağım bilemedim

10. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

tiksenmesini birkaç sebebi olabilir
    1 onu başkasıyla görmek ya da başkasını bulduğunu duymak
    2 hamile kalmak ve hormonlardan dolayı istememek
    3 başka birine aşk olmak yani eşinizi sevmemek
    4 tatmin olmamak
    ilk önce kendiniz için bu sorulara cevap veriniz.3 dışında sorulardan cevap ise eşinizle ciddi konuşun anlatın beraber çözmeye çalışın bu sorunu:confused:

Sayfayı Paylaş