Komşular

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Dinara tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Bayanlar siz komşularınızı tanıyor musunuz. Onlara misafirliğe gidiyor musunuz. Ya da onlar size misafirliğe geliyor mu? Bizim apartmanda 15 daire var. Eski ve yeni yönetici dışında kimseyi tanımıyorum. Nasıl misafirlik ilişkileri başlatabilirim. Bu arada apartmanda 8 aydır yaşıyoruz.

Life bunu beğendi.
  2. Life

Life Yeni Üye www.pembeoje.com

Ben komşularımı tanımıyorum bile. Evimizin yakınlarında arkadaşlarım var. Onlara sık sık gidip geldiğim için. Ama arkadaşlarım da nerdeyse komşu sayılır.

3. Gungor

Gungor Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

ben karşımdaki komşuyu tanıyorum sadece. ama misafirliğe gitmiyorum ve çağırmiyorum

4. Ceren

Ceren Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Eski komsuluklar kalmasada idare ediyoruz iste komsu komsunun kulune muhtactir

5. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Komşuluk önemli girişken olmak lazım komşuluğu eskiden olduğu gibi yaygınlaştırmak gerekli.

6. Sarısaçlım

Sarısaçlım Saygın Üye www.pembeoje.com

Komşular ile gidip gelmeler olmasa sohbet, muhabbet olmasa olur mu.

7. Dinara

Ben mesela pat diye komşuma ben geldim diye gidemem ki.
    Sence nasıl başlayabilirim komşuluğa.

8. Duygu

Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Tabiki olmaz komşuya gideceksin komşu gelecek bir bardak çay bir kahve tek başına ne keyif verir insana.

9. Duygu

Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Çok samimide olsan müsaitsen çaya veya kahveye gelicem demek daha iyi olur çat kapı ben geldim bende yapamam.

10. Dinara

Ben hiç kimseyi tanımıyorum. Evden çıkınca da kimseyi görmiyorum. Komşuluk ilişkilerim olsun istiyorum. Nasıl başlayacağımı bilemedim ki.

Sayfayı Paylaş