Online Bayan İç Giyim Satış Sitesi tavsiye edermisiniz.

Konusu 'Gelinlik' forumundadır ve Alara tarafından 21 Mayıs 2016 başlatılmıştır.

  1. Alara

    Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Kızlar çok acil bildiğiniz sizinde alışveriş yaptığınız güvenilir kargosu zamanında gelen internetten alışveriş yapabileceğimiz bir site tavsiye edermisiniz çok yakın arkadaşımın ağustosta düğünü var iç çamaşırı jartiyer ve gecelik bakıyor mağazadan almak isteniyor utanıyorum nasıl alıyım insanlar yüzüme bakarken bana güvenli bir site öner dedi bende sizden yardım istiyorum bu konuda çok acil.
     
  2. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    https://www.dekolte.net bu siteyi inceleyebilirsiniz, fiyatları diğer sitelere göre çok uygun ve güvenli. Müşteri hizmetleride satış öncesi ve satış sonrası sürekli destek sağlıyor. Ben sürekli bu siteyi kullanıyorum ürünler aynı gün kargoya veriliyor bu yüzden elime çok hızlı ulaşıyor.
     
    Alara bunu beğendi.
  3. Alara

    Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Dekolte.net bayan iç giyim sitesi için teşekkürler aslında iki kere teşekkürler arkadaşım çok mutlu oldu asla alamam dediği fantazi ürünlere bile bakıyor nasılsa gizli kargo var site güvenli fiyatlar uygun düğün öncesi iç giyim ve fantazi iç giyim alışverişimin bu kadar rahat ve keyifli olacağını hiç düşünmemiştim dedi canım arkadaşım keyifle alışveriş yapabiliyor ilginiz ve dekolte net için teşekkürler.:)
     
  4. Şeyma

    Şeyma Yeni Üye www.pembeoje.com

    bayan fantazi giyim adına güzel bir site mağazada her ürüne bakamıyor veya soramıyor insan kimimiz çekimser kalıyor kimi utanıyor paylaşım için teşekkürler.
     
  5. EceM naZ

    EceM naZ Yeni Üye www.pembeoje.com

    kredi kartına 9 taksit imkanı var çok güzel Dekolte.net:p:p
     
  6. Setenay

    Setenay Yeni Üye www.pembeoje.com

    Dekolte.net iç giyim sitesinden alışveriş yapan bayanlar kapıda ödeme yapılırken kredi kartıyla ödeme yapabiliyormuyuz bilgisi olan varmı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
     

Sayfayı Paylaş