Hamileliğinizi sevmeniz için nedenler.

Konusu 'Gebelik' forumundadır ve Gülden tarafından 23 Şubat 2016 başlatılmıştır.

  1. Gülden

    Gülden Yeni Üye www.pembeoje.com

    Her kadın anne olmak ister ama her kadın aynı öz güveni gösteremez bazen korkularımız endişelerimiz nasıl olur nasıl yaparım ben hamileliğin getirdiği sorumluluğu taşıya bilirmiyim gibi ve benzeri korku endişe ve güven eksikliği kısmende olsa bir çok bayanda vardır.

    [​IMG]
    Çocuk sahibi olmak istemeyen bayanların bazı korkuları vardır. Bu yaşayacağı fiziksel değişikliklerinden dolayıdır. Çünkü kendisinin yaşayacağı fiziksel değişikler onun ve eşinin arasında bir uçurum yaratacağından korkması kimisi ise hamilelik döneminde zor zamanlar geçirme korkusundandır.

    [​IMG]
    Oysaki en güzel duygu çocuk sahibi olmak değil midir? Bu dünyaya kendinden bir parçanın olması, aşkının meyvesi olarak görülecek minicik bir bebek ne kadar da güzel olur. Yıkılmış olan veya yıkılmakta olan evlilikleri kurtaran o minicik ellere sahip bebekler veya onu da bırakın evinize huzur, neşe, bereket getirecek olandır bebek işte hamileliğinizi sevmenin ilk nedenidir bu dediğim şeyler.

    [​IMG]

    Ha sizlere hamilelik döneminiz dört dörtlük geçecek demiyorum ama sizlere o serüvende neler yaşayacağınızı ve bebeğinizi dünyaya getirdikten sonra o zamanları eşinizle paylaşmanız kadar güzel ne olabilir ki? Kontrole giderken onu ilk kez ultrasonda görmeniz sizin için ilk neden olabilir. Hamilelik döneminde aş ermeniz mesela eminim eşiniz en güzel anınız olacaktır. Bebek odası hazırlarken eşiniz zevkinize karışmayacak ve biz bayanlar alışveriş tutkunu olduğumuz için istediğimiz kadar alışveriş yapabileceksiniz. Herkes tarafından saygıyla karşılanacaksınız. Herkes sizin hal hatırınızı soracaktır. Çünkü siz bir dünyayı taşımak tasınız karnınızda o bir prenses veya bir prenstir herkesin gözünde sizlerde meleksiniz. Kaynananızı, aileniz ve en önemlisi eşiniz size o kadar değer verecektir ki kendiniz bile şımartacaksınız. Nereye giderseniz gidin ayrıcalıklı bir bayan olacaksınız. Siz dünyaya bir can getirmiş olacaksınız ve onun için sizler anneler bizim için en önemlinizin.

    İyi ki anne adayıyım diyeceksiniz kendinize.
     
  2. Nesrin

    Nesrin Yeni Üye www.pembeoje.com

    Severek geçen bir hamilelik dönemi asla zor gelmez bir anne adayına tabiki her şeyde olduğu gibi gebelik dönemininde zor anları vardır belkide zorluklar kıymetli kılıyor anne olmayı.
     
  3. Elif tuna

    Elif tuna Yeni Üye www.pembeoje.com

    Anne olmak gebelik dönemi tabiki kolay olmayan bir dönem anne olmak kolay olsaydı bu kadar kıymetli olurmuydu anneler.:)
     
  4. Cancan

    Cancan Yeni Üye www.pembeoje.com

    Eşini seven mutlu bir evliliği olan ve anne olmak isteyen her kadın sever hamilelik dönemini.
     
  5. Ecem

    Ecem Yeni Üye www.pembeoje.com

    Anne olucaksın içinde bir canlı var olacak büyüyecek ve doğacak sevilmez mi hamilelik.:)
     
  6. mimoza

    mimoza Yeni Üye www.pembeoje.com

    zorlukları olsada her kadın yaşamalı anne olmayı anneliği.:)
     
  7. Billur

    Billur Yeni Üye www.pembeoje.com

    Allah anneliğide hak edene versin doğurmakla iş bitmiyo.
     

Sayfayı Paylaş