Sevgili ya da sevgili adayımız ile romantik bir buluşmaya hazırlanırken, çoğu zaman bir anda ne giyeceğime karar veremeyiz. Dolabın önünde, saatlerce düşünsek de, yeterince güzel olduğumuzdan emin olmayız. İşte bu yazı sayesinde, ne giysem derdinden kurtulacak ve sevdiğiniz ile geçireceğinizromantik dakikaların hayalini kurabileceksiniz. Bana göre, romantik bir buluşmada giyilebilecek en güzel elbise, beyaz mini elbiselerdir.Bu tarz elbiseler ile doğallığınızı dışarı yansıtır ve erkeklerin gözdesi olan masum kadın imajına bürünürsünüz. Sevdiğiniz sizi bu haliniz ile gördüğünde, emin olun gözlerini sizden alamayacak ve yanından ayrıldığınızda da sizi düşünmeye devam edecek. Bu güzel beyaz elbiseyi, sade ve zarif, beyaz topuklu ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz. Aksesuarlarınız ise; gümüş, açık pembe ya da mavi tonlarında, küçük parçalardan oluşabilir.
Sırt yada göğüs dekolteli derin dekolteler olmasın bej pudra buz mavisi veya toz pembe bir abiye elbise ve üzerine boydan çok koyu olmasın paltoyla elbiseyle aynı renk ayakkabı seçerek kadınsı bir makyaj göz farı ve kalemi koyu ruj dudak renginizde olmalı seçtiğiniz herşey fiziğinize uygun olmalı benim tabiki bunlar benim fikrim tercih senin. Peluşşşş sevgiler
Cimcimem peluş hanımı bilmem ama ben fikirlerinden faydalana bilirim çok işime yarayacak teşekkürler.