Zara Elbise Modelleri

Ülkemizin kaliteli ürünleri ile her zaman ilkleri olan Zara, 2015 koleksiyonu ile yine bayanların zevkine hitap eden elbise modellerini bizlere sunacak. Her sene ilkbahar ve yaz aylarında yeni kreasyonlarını defileler ve reklam filmleri ile tanıtan Zara tasarımcılarının en yeni elbiselerini sizler için bir araya getiriyoruz. Elbise almak için Zara mağazalarını ziyaret ettiğinizde ilk olarak özel gün ve gecelerde tercih edebileceğiniz balık elbise modellerini göreceksiniz. Tam balık ve yarım balık modelleri ile göz dolduran bu elbiseler katılacağınız özel organizasyonlarda tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasını sağlayacak. Eğer fit ve güzel bir vücuda sahip iseniz balık elbiseleri Zara mağazalarından 99 liradan başlayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

2015 Zara Elbise Modelleri 6

Zara 2015 elbise modasında çiçek desenli elbiseler ile genç kızlar için en doğru tercih olacak. Hem gündelik hayatınızın içerisinde hem de özel gün ve gecelerde tercih ederek boy gösterebileceğiniz çiçek desenli elbiseler ile etrafınıza pozitif enerji saçabilirsiniz. Mini ve boydan modelleri ile Zara mağazalarında 2015 koleksiyonu ile sizlere sunulan çiçek desenli elbise modelleri 59 lira ile 199 lira arasında değişecek rakamlara sahip olacak.


İç Giyim

2015 Zara Elbise Modelleri 5

2015 Zara elbise modelleri arasında dikkat çeken modellerden bir diğeri de leopar ve zebra desenli elbiseler oluyor. Geçtiğimiz yıllarda trendler arasında ilk sırada yer alan leopar desenli elbiseler 2015 Zara koleksiyonunda ki elbiseler ile de buluşuyor. Uygun fiyatları ile dikkat çeken leopar desenli elbise modelleri ve zebra desenli elbise modelleri şıklığınıza şıklık katacak.

2015 Zara Elbise Modelleri 4 2015 Zara Elbise Modelleri 3 2015 Zara Elbise Modelleri 2 Zara elbise 2015

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın